پایگاه اطلاع رسانی آیت الله احمد فرخ فال

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین

میدان مجاهدت، تضمین کننده حرف و برنامه دیپلماسی است/ باید زمینه انتخاب صالح ترین فرد برای انتخابات را مهیا کنیم

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر این که میدان مجاهدت، تضمین کننده حرف و برنامه دیپلماسی است، تصریح کرد: باید زمینه انتخاب صالح ترین فرد برای انتخابات را مهیا کنیم و در این میان، مجمع عمومی جامعه مدرسین، مصداقاً به انتخابات ریاست جمهوری ورود پیدا می کند.
56775 نمایش | در تاریخ : 1400/2/16 | در موضوع : آخرین اخبار

آیت الله احمد فرخ فال در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه،  با اشاره به بیانات و رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری به مناسبت روز کارگر و روز معلم اظهار داشت: قبل از هر چیز ما باید قدردان جایگاه عظیم ولایت در انقلاب اسلامی باشیم، چه آنکه هر گاه جریان های مختلفی علیه انقلاب و نظام، هجمه هایی وارد کرده اند، با هدایت های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب، دسیسه ها و فتنه ها خنثی شده و انقلاب اسلامی از بحران ها نجات پیدا کرده است.

شکرگزار نعمت ولایت فقیه باشیم

وی افزود: در ارتباط با جایگاه عظیم ولایت فقیه باید گفت که روحانیت و ملت شریف ایران و بلکه امت جهان اسلام و به خصوص دلبستگان مقاومت اسلامی، می بایست شکرگزار حق تعالی از بابت نعمت وجود با برکت چنین شخصیت با کیاست، با فراست و با صلابت باشد که قدرت هدایتگری عام و خاص در همه ابعاد و زوایای مورد نیاز جامعه اسلامی را دارد.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب همواره در جهت عزت و عظمت و شکوه و مصلحت و تکامل و حریت انسان ها حرکت می کنند و امروزه اگر رسانه های بین المللی را رصد کنیم، به خوبی متوجه می شویم که حتی پیروانی خارج از دین اسلام نیز عظمت این شخصیت بزرگ را بیان می دارند.

سیره امام و رهبری در تعیین و تبیین خط مشی کلی نظام

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم همچنین بیان داشت: در زمان حضرت امام (ره)، ما گاهی شاهد بودیم که برخی خواص وقتی محضر ایشان می رسیدند و مباحثی را مطرح می کردند امام (ره) که می دیدند این مباحث مطابق با واقع نیست، در پاسخ به این ها می گفتند که من در مباحث مرتبط با شئون نظام، احاطه ای دارم که شما مطمئن باشید که با آن شناخت و احاطه لازم  تصمیم گیری می کنم که بر این اساس آن خواص متقاعد می شدند و یا این که به ظاهر این گونه بود؛ در واقع رمز توفیق امام خمینی(ره) در سکانداری حرکت نظام هم این بود که کار را به دست افراد و اشخاص و سلایق مختلف نمی دادند، بلکه کسی که هدایتگر اصلی بود و سیاست گذاری کلان را انجام می داد، خود ایشان بودند و بقیه هم باید پیروی می کردند

وی افزود: عین آن قضیه در زمان امام راحل نیز امروز ساری و جاری است و هیچ فرقی نمی کند، چه آن که سکانداری نظام به دست شخصیت والای منحصر به فرد جامع الشرایطی است که دسیسه ها و فتنه های دشمن را به خوبی می شناسد و از سویی به مصالح نظام و انقلاب و مردم بهتر از هر کس دیگری اشرافیت دارد و لذا اگر نهادهای سیاست گذاری کلان مثل شورای عالی امنیت ملی وجود دارد، با نظارت کلان جایگاه ولایت فقیه، حجیت و مشروعیت پیدا می کند. از این حیث ما معتقدیم کسانی که در مناصب اجرایی و در تبیین برنامه های خُرد نظام حرکت می کنند، تمام عیار باید مطیع دیدگاه سکاندار انقلاب و جایگاه سیاست گذاری که مورد تأیید ایشان است، باشند.

تمسک به امور وهن در جریان مسایل سیاسی و انتخاباتی

آیت الله فرخ فال همچنین ابراز داشت: گاهی در ایام انتخابات برخی جریان ها و احزاب برای جمع کردن رأی و رسیدن به اهداف سیاسی خاص خود، تمسک به مسایلی می کنند که مورد وهن است، کما این که ما در آن مثل معروف هم داریم که "الغریق یتشبث بکل حشیش". در واقع جناح ها و گروه هایی که احساس می کنند حرفی برای زدن ندارند و احتمال باخت می دهند به هر چیزی تمسک می کنند که به هدفشان برسند و متأسفانه این یک واقعیت تلخ در جریان مسایل سیاسی است.

وی گفت: مقام معظم رهبری در بیانات اخیر مبانی مهمی را مطرح کردند، ضمن آن که مصداقاً نکاتی فرمودند و باید توجه داشت آن چیزی که حضرت امام(ره) را بر سر استقرار حاکمیت اسلام، موفق کرد، تأکید بر میدان مبارزه و مجاهدت بود، چه آن که اگر شهادت جان برکفان قیام ۱۵ خرداد و نهضت اسلامی در طول دوران مبارزه با رژیم ستمشاهی پهلوی و اگر شهادت سعیدی ها، مطهری ها، بهشتی ها و رزمندگان ما در طول هشت سال دفاع مقدس نبود، نظام جمهوری اسلامی برقرار نمی ماند، چه آن که این مجاهدت ها در میدان مبارزه باعث تثبیت و اقتدار نظام شد

اهمیت ویژه میدان مجاهدت در کلام و سیره امام راحل

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: بعد از واقعه ۱۷ شهریور عده ای سست ایمان می گفتند که ما شهید داده ایم و الان هم شاه حرف هایی می زند که گویا کوتاه آمده و ما دیگر به هدف خود رسیده ایم، اما حضرت امام(ره) با صدور پیامی از نجف اشرف، تأکید فرمودند که شهدای ۱۷ شهریور ما هنوز به شهدای غزوات پیامبر اکرم(ص) نرسیده اند و راه طولانی داریم و به زودی به آن جایگاه می رسیم و لذا ایشان نقش میدان مبارزه و مجاهدت را مطرح کرده و مردم را آگاهی داده و روحیه بخشیدند و نگذاشتند انحرافی که برخی خواص به دنبال آن بودند در جریان مبارزه ملت علیه رژیم شاه ایجاد شود. حضرت امام(ره) به صراحت تأکید فرمودند که توبه گرگ، مرگ است و شاه باید برود و من هم خواهم آمد.

میدان مجاهدت؛ تضمین کننده سخن دیپلماسی

وی همچنین با تأکید بر این که بر اساس کلام و سیره امامین انقلاب، میدان مجاهدت، تضمین کننده حرف و برنامه دیپلماسی است، خاطرنشان کرد: حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری حرف دیپلماسی با دنیا بیان نموده و بیان می دارند؛ آن روز امام می فرمود که ملت ایران نمی خواهد زیر یوغ استکبار و استبداد باشد و در عین حال بر مبارزه و میدان مجاهدت تأکید می کردند، چرا که این میدان مبارزه ضمانت اجرای عملیاتی شدن و نافذ شدن دیپلماسی است.

وی افزود: ببینید حضرت امام(ره) در نجف و پاریس از حیث دیپلماسی مصاحبه می کرد و حرف خود را به دنیا می زد اما در عین حال به ملت ایران تأکید می کرد که دست از مبارزه برندارید و از شهید شدن و فشارهای رژیم پهلوی و دشمنانش نهراسید. در واقع میدان مبارزه داخل ایران ضمانت بخش حرکت دیپلماسی امام(ره) در نجف و فرانسه و در طول مبارزات بود. امروز هم رهبر معظم انقلاب همین رویه را دارند کما این که با دنیا با دیپلماسی سخن می گویند و مثلاً در بحث فلسطین می فرمایند که باید در سرزمین های اشغالی انتخابات برگزار شود و ساکنان واقعی این سرزمین اعم از مسلمان و مسیحی و ... باید در آن شرکت کرده و سرنوشت خود را در پای صندوق های رأی تعیین کنند، چرا که یک رژیم غاصب نمی تواند با فشار استکبار جهانی به ملتی زور بگوید اما در کنار حرف دیپلماسی، جایگاه میدان و مبارزه ضامن این سخن است.

استاد حوزه علمیه قم همچنین گفت: مقام معظم رهبری، نیروی قدس سپاه را با بهترین نیروهایی چون شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی به میدان مجاهدت گسیل نمودند تا در کنار مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین و سوریه، حق غصب شده ملت های مسلمان از ظالمین و غاصبین بگیرند و به همین خاطر است که رهبر عزیزمان پس از شهادت حاج قاسم فرمودند که همه دلبستگان مقاومت اسلامی، خون خواه ایشان هستند.

توجه به عنصر میدان و اقتدار نظامی؛ لازمه حفظ استقلال و امنیت

وی تصریح کرد: ما اگر برای استقلال و امنیت کشور دغدغه داریم، باید به عنصر میدان توجه کنیم و از نظر دفاعی و قدرت موشکی به جایی برسیم که در مواجهه با دشمن بازدارنده باشد. البته ما علیه هیچ کسی، جنگ راه نمی اندازیم اما باید قدرت بازدارندگی داشته باشیم و بدانیم که نقش میدان ضمانت اجرایی حرف دیپلماسی است.

آیت الله فرخ فال همچنین گفت: متاسفانه در روزهای گذشته صحبت های برخی افراد منتشر شد که به شکل نابخردانه بیان شده بود و رهبر فرزانه انقلاب نیز فرمودند که خطای بزرگی سر زد و این حرف ها دشمن شاد کن بوده و باید افراد برائت بجویند. رسانه های دشمن از این حرف ها اظهار خرسندی و شادمانی کردند و حال آن که از نگاه حوزه و روحانیت و ملت شریف ایران، میدان، نقش ضمانت برای حرف صحیح دیپلماسی در دنیای امروز را دارد.

چرایی اهمیت و ضرورت حضور حداکثری مردم در انتخابات

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که حضور حداکثری در انتخابات در هر کشور و جامعه ای، یک مبنای عرفی و جامعه شناختی دارد، گفت: هر چه حمایت مردم از نظام بیشتر باشد، این نظام قدرتمند تر است و این یک بحث عقلانی است و به اعتقاد بنده، همه جناح ها و گروه ها و عموم ملت در درون خود باور به این حقیقت دارند، چرا که عزت نظام و قدرت کشور را می خواهند و به دنبال این هستند کسی سکاندار امور اجرایی کشور باشد که در تمام جنبه ها صلاحیت این کار را داشته باشد؛ هم صلاحیت علمی و هم صلاحیت اجرایی و هم این که دارای حُسن شهرت باشد، همان طور که امام علی(ع) در جریان مالک اشتر مشهورترین و صالح ترین فرد از اطرافیان خود را انتخاب می کند و از ایشان هم می خواهد که بهترین افراد را برای کارگزاری در مصر برگزیند.

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین اضافه کرد: در واقع این یک بحث عقلانی است که صالح ترین فرد از نظر اجرایی، از حیث حریت، استقلال و انسانیت باید وظیفه سنگین ریاست جمهوری را برعهده بگیرد و طبعاً برای استقرار چنین فردی در جامعه اسلامی، حضور حداکثری در پای صندوق های رأی یک ضرورت است.

وی بیان داشت: ان شاء الله باید زمینه ای مهیا شود که همه مردم حضور آگاهانه و پرشور و با بصیرت در پای صندوق های رأی داشته باشند تا عظمت ایران و نظام اسلامی حفظ و تقویت شود و بی شک حضور حداکثری نشان دهنده قدرت نمایی کشور ما در دنیاست.

زمینه انتخاب صالح ترین فرد را برای ریاست جمهوری فراهم کنیم

وی افزود: باید تلاش کنیم صالح ترین فرد که حریت نظام و استقلال و عظمت آن و قدرت آن در برابر بیگانگان برایش اولویت دارد و به معنای واقعی کلمه به دنبال گره گشایی از مشکلات مردم و کشور است و از سویی به دنبال تحقق معارف و آموزه های دینی در جامعه است، انتخاب شود.

مجمع عمومی جامعه مدرسین مصداقاً وارد می شود

وی در قسمت دیگری از سخنان خود اظهار داشت: مجمع عمومی جامعه مدرسین همان طور که در انتخابات قبلی ریاست جمهوری ورود تمام عیار کرد، در این دوره نیز در وقت مناسب به شکل مصداقی ورود می کند و نظر خود را اعلام می دارد. ما با جلساتی که می گیریم و رایزنی هایی که خواهیم داشت و البته رأی مصوب هیئت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین، نظرمان را در وقت خود اعلام می کنیم.

آیت الله فرخ فال همچنین با اشاره به این که احزاب و گروه های مختلف با اهداف و انگیزه ها و شیوه های مختلف در انتخابات شرکت می کنند، گفت: دغدغه مندان ارزشی نظام و انقلاب در آستانه انتخابات حساس ریاست جمهوری، با هم تعامل و همفکری کنند و در عین التزام به اهداف خود، بر نکات اشتراکی تأکید نمایند، چرا که با توجه به اشتراک اهداف برای نیروها و گروه های دغدغه مند نظام، با رایزنی و گفت‌وگو می توان به تفاهم رسید و نقطه عطف اثرگذار در انتخابات را شکل داد؛ نقطه عطفی که همه دغدغه های این سال ها و مباحث را مورد توجه قرار داده و باعث بهترین نتیجه برای انقلاب و نظام شود.

وی افزود: از سویی باید زمینه افزایش اقتدار و آبروی نظام در عرصه جهان اسلام و بین الملل را فراهم کرد و تلاش نمود فردی سکاندار قوه مجریه شود که دل مستضعفین جهان اسلام را شاد کند و باعث خشنودی روح امام و شهدا شود. در واقع جریان ها و گروه ها باید به دنبال کسی باشند که وقتی حرف می زند حرف نظام و ولی فقیه و شهدا و امام عزیز باشد، نه حرف دل دشمنان ما که نمی خواهند این عزت و عظمت ملت ما را ببینند.

وی در خاتمه گفت: به لطف الهی ما مردم نجیب و بسیار خوبی داریم که وقتی صداقت و پاکی و تقدس اهداف را ببینند، پای کار آمده و از هجمه های دشمن و ایادی آن ها، دلسرد نمی شوند.

 




برچسب ها :

نظرات

ارسال دیدگاه ها

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد ، پر کردن همه فیلدها اجبار است.
خطا : نظر شما ثبت نشد
ارسال انجام شدنظر شما با موفقیت انجام شد